PJB Solutions case study

New Post Room


Job New Post room
Client BFF Bridgwater
Completed August 2014
Category Commercial
Trades Mixed trades, electrical, joinery, decorating
Value £5k
Description / key tasks

PJB Construction converted and old ’60’s fit post room into a new effective and ergonomic post room facility at BFF, Bridgwater. The site is host to several businesses so the post room is really important. The cabinets and work space was designed for maximum efficiency.

postroom 2

post room pictures, cabinets, work space, innovative ceiling solutionpostroom 3 postroom 4 postroom 6 postroom 7

Challenges & successes

One of the main challenges was working around an existing sprinkler system. This would have been very expensive to replace and the innovative egg crate ceiling allowed BFF to have the more attractive lower ceiling, but to also work around the existing sprinklers and also reduce glare from the lights which were also retained

Testimonial

Staff using the facility were delighted.

Testimonial contact